keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Elegantti harjaluuta


       Eli eräs keväinen ilta tiivistettynä kuuteen ylimuokattuun kuvaan. Keväthän se tosiaan taisi tulla vihdoin, vaikka talvi kovasti uhkasikin hyökätä takaisin. Totesin tänään koiralleni, että tämä vuodenaika tuntuu aina olevan niin positiivinen. Elämä menee eteenpäin ja sen näkee selvästi, pidän siitä. 
    Itse sain tänään töitä heinäkuulle, kyllä kovan etsinnän takana olikin. Kiersin viikkotolkulla eri liikkeissä kyselemässä, mutta kun aina ne paikat on joko menneet (vaikka aloitin jo tammikuussa etsinnät) tai sitten asiasta päätetään vasta epämääräisenä myöhemmin-ajankohtana. Nyt minulla on kuitenkin kesätyö, ja lisäksi sain alkuviikosta ilahduttavan viestin lukiosta johon hain. Kiittelivät ainevalintakortin palauttamisesta ja viestin lopussa luki, että "olet tervetullut aloittamaan opinnot lukiossamme". Varsinaisestihan haun tuloksia ei ole vielä saatu, mutta tuo kuulostaa siltä kuin minut olisi jo kelpuutettu mukaan. Mahtavaa! 
    Tällä hetkellä fiilis on siis erittäin positiivinen, kymppiluokka alkaa olla lopuillaan (viikko enää!) ja olen vihdoin parantunut siitä kamalasta flunssastakin. Täällä paistaa nytkin ulkona kaunis ilta-aurinko, nauttikaahan tekin hienoista keleistä! Ainakin tänne on luvattu lämmintä viikonloppua :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä, kuvista jne! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!