lauantai 31. toukokuuta 2014

Vastaukset kysymyksiin!    Totesin, että teen vastauspostauksen viimeistään ennen kielikurssia, joten tässä olkaa hyvät! Kysyjiä ei lopulta tullut kuin harmillisesti kolme, mutta kaikilla olikin kysymyksiä sitten pidempi lista. Joten kyllä tästä hyvinkin saadaan postaus kasaan, itse asiassa varsin pitkäkin! n_n


Kysymykset Fawnilta:

1. Lempparihahmosi Hopsusta ja Weedistä?
- Tällä hetkellä minulla ei ole varsinaista suosikkia, joka olisi selvästi ylitse muiden. John ja Jerome olivat aikanaan tällaisia, ja tykkään niistä yhä - tosin Jeromesta vähän vaihdellen ja välillä hahmo suorastaan ärsyttää minua. Noroi, Jinnai ja Kaibutsu kuuluvat myös suosikkihahmoihini.

2. Jos saisit valita kolme maata jonne pääsisit, mitkä ne olisivat?
- Japani, Japani ja Japani? Khöh tuota, Japani, Englanti ja Italia.

3. Onko olemassa jotain harrastusta, jonka tahtoisit aloittaa, muttet ole saanut aikaiseksi tmv?
- Suunnistus. En pääse tästä kulkemaan kuin yhteen maastoon, joten harjoittelupaikkoja vaihteleviin suunnistuskerhoihin liittyminen olisi turhaa. Tokihan itsenäisestikin voisi käydä iltarasteilla tms, mutta kyseinen metsä on minulle niin tuttu ettei se tarjoa tarpeeksi haastetta rastien etsimiseen.

4. Lempibiisisi? 
- Vihaan tätä kysymystä, sillä en koskaan osaa antaa siihen vastausta! :D
Pidän niin monista kappaleista, en osaa valita vain yhtä suosikkia.

5. Lempisitaattisi?
- Pekka Puupää kesälaitumilla -elokuvasta kotoisin oleva "suu kiinni kun puhutte minulle". Pidän lauseen ristiriitaisuudesta, tuo voisi olla ihan hyvin minunkin suustani peräisin.

6. Kerro ensimmäisestä ropehahmostasi (kuva mukaan jos mahdollista! :3)
- Taisi olla urossusi nimeltään Below. Nimessähän ei ole sitten niin mitään logiikkaa, mutta luultavasti se on vain kuulostanut mielestäni nätiltä. Below on kyllä ihan kehityskelpoinen hahmo, jonka voisin kuvitella ottavani vielä mukaan - uuden nimen kera - jos joskus roolipelaamisen pariin vielä palaan. En muista sen luonteesta mitään oikeastaan, mutta ulkonäkö kyllä on ihan mukavakin. Hahmo syntyi kuten useimmat muutkin hahmoni; istuin vain pöydän ääreen ja piirsin jotain.
Löysin koneen uumenista kuvankin hänestä:
7. Jos olisit joku eläin, mikä olisit?
- Vaikea kysymys. Susi on lähimpänä kaiken maailman sieluneläintestien mukaan, ja olen itsekin aina pitänyt susista. Olisi tokia hienoa olla lentävä lintu, vedessä asusteleva kala tai ketterä kissaeläin. Monilla eläimillä on ominaisuuksia, joista pidän ja jotka tahtoisin itselleni, jos muuttuisin joksikin eläimeksi.

8. Haaveesi tällä hetkellä?
- Haaveilen edelleen siitä Kannustalon omakotitalosta, jonka mainitsin jo nukkeblogiin saamassani haasteessa. Ne vaan ovat niin ihania! Toinen suurempi haave on varmaankin sitten nähdä idoleitani vielä mieluusti useammankin kerran. Miyauchilla on keikka Yokohamassa sopivasti kielikurssini aikana, taidan aloittaa keikallepääsyvinkumisen heti kun asetun taloksi isäntäperheeni luo :'DD

9. Sekä tietysti tämä perinteinen: Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle? :'D
- Saanko nyt olla ihan oma käytännönläheinen itseni ja sanoa, että veneenrakennustarvikkeet, ohjeet sen paatin kasaamiseen, sekä jonkinlaisen muonavaraston. Valmista paattia ei varmaan saa ottaa?Kysymykset Kiatsulta:


1. Minkä taidon haluaisit oppia?
- Ensimmäisenä tulee mieleen tietysti japanin kieli. Tarvitsen sitä melkeinpä päivä päivältä enemmän, mutten millään ehdi oppia niin nopeasti. Mitäs nyt olikaan kehitelty niitä jotain siruja, joiden avulla aivoihin pystyttäisiin asentamaan tietoa valmiina pakettina - saisinko tällaisen japani-paketin kiitooos...?


2. Missä haluaisit kehittyä?
- Piirtäminen on ikuinen kehittymisprosessini. Lisäksi ei varmaan olisi pahitteeksi oppia hillitsemään tulisenpuoleista temperamenttiani vielä nykyistä paremmin n_n'

3. Piirrätkö/kuinka kauan olet piirtänyt?
- Edellisestä vastauksestahan tuo taisi selvitä. Olen piirrellyt siitä asti, kun olen oppinut tarttumaan kynään. Ja olen aina ollut hyvin tarkka tekemistäni kuvista. Muistan kuinka päivähoidossa hoitotädin mies seurasi vierestä, kun piirsin jänistä jahtaavaa sutta, ja päätti sitten lisätä piirrokseeni pupulle kolon johon mennä turvaan. Loukkaannuin tästä hyvin syvästi! :D

4. Luokitteletko itsesi otakuksi?
- En. En ole niin uppoutunut animemaailmaan tms, en edes Gingan suhteen.

5. Ärsyttävin artisti/julkkis/tms?
- Minua ärsyttävät julkkistyrkyt, jotka kuvittelevat olevansa jotain suurta, vaikka eivät ole saavuttaneet elämässään mitään muuta kuin sen turhan julkisuutensa.

6. Tulevaisuuden unelma-ammatti?
- Keksin tässä yhtenä päivänä, että haluaisin nukkesuunnittelijaksi. Pullip-harrastajat valittavat uusien julkaisujen mielikuvituksettomuutta, kun taas minulla on niin paljon ideoita että joudun kohta kadulle asumaan, jos aion toteuttaa ne kaikki omaan laumaani!
Realistisempana haaveenani on kuitenkin farmaseutti, se vaikuttaa ihan mukavalta ja minulle sopivalta työltä.

7. Kuulutko Hopeanuoli faniyhdistykseen?
- En vielä ainakaan.

8. Jos et aiotko liittyä?
- Olen harkinnut sitä. Olen jo Suomen Bordercolliet & Australiankelpiet ry:n jäsen, katsoo nyt jos liittyisin vielä johonkin muuhunkin :3

9. Mihin olet tyytyväinen itsessäsi?
- Oikeastaan minussa on aika vähän sellaista, mihin en olisi edes suht tyytyväinen. Mutta eniten pidän silmistäni ja hiuksistani sekä siitä, että uskallan olla oma itseni.

10. Pidätkö hevosista?
- Pidän, vaikka sellainen onkin purrut minua nenään! :D

11. Oletko kaikkiruokainen?
- Ei minua varmaan oikein voi sanoa sellaiseksi. Olen nimittäin allerginen useimmille "rehuille", kuten sen itse ilmaisen. Toisin sanottuna, mahani ei oikein siedä kasviperäisiä tuotteita. Miedoimpia voin onneksi syödä, ja esimerkiksi mikään vilja ei ole tähän mennessä aiheuttanut ongelmia. Ruokavalioni siis painottuukin enimmäkseen eläinkunnan tuotteisiin sekä viljatuotteisiin.

12. Juotko kahvia/teetä/energiajuomia?
- Teetä silloin tällöin, joskin olen tosi nirso sen(kin) suhteen.

13. Lapsuudesi parhaimmat piirretyt?
- Hopeanuoli, Balto ja Nalle Puh. Kaikkia näitä tulee katsottua edelleen!

14. Suosikkitavarasi omasta huoneesta?
- Tuplakupla-valaisin. Toivoin sitä hartaasti ala-asteella ja sainkin sen lopulta. Ei huono sijoitus ollenkaan, sillä rakastan sitä yhä.

15. Suosikkipaikka kotoasi?
- Oma huoneeni, vaikka se onkin vielä aika lailla kesken. En oikein pidä äidin sisustustyylistä ja viihdyn omannäköisessäni ympäristössä parhaiten :'D

16. Vietitkö mitenkään erityisesti pääsiäistä?
- Olisin mennyt kaverille yökyläilemään, mutta olin kamalassa flunssataudissa silloin ;_;Kysymykset anonyymiltä:

1. Missä asut?
- Etelä-Pohjanmaalla, Seinäjoen lähistöllä.

2. Lempiruoka?
- Paha kysymys tämäkin, sillä pidän melkeinpä tasapuolisesti kaikesta, mitä ylipäätään suostun syömään. Aivan - siis paitsi että allergia rajoittaa syömisiäni, olen kaiken lisäksi vielä varsin kranttukin. Hankala tapaus, sanoisin!

3. Lempikoirarotu?
- Bordercollie ja akita. Bc:n minä jo omistankin, toinenkin mokoma olisi suunnitelmissa. Samoin myös se akita, mutta sellaista en varmasti tule ottamaan ennen kuin minulla on enemmän kokemusta koirista.
Myös suomenajokoirilla on aina paikka sydämessäni, vaikkei se olekaan "oma" rotuni.

4. Kokoelmasi tavoitteet?
- Varsinaisesti minulla ei ole paljonkaan tavoitteita. Perus suomijulkaisujen hankkimisen lisäksi ostan sellaisia tuotteita, joista pidän ja joihin minulla on varaa. Jossain vaiheessahan hamstrasin tänne kaikkea mahdollista, mutta kyllä minä pidän kaikista tuotteista, mitä omistan (paitsi ehkä Kamakiristä eheh).
GNG-lautapeli on ehkä suurin haaveeni, ja haluaisin kerätä myös useamman japaninkielisen GNG-mangajulkaisun kasaan. Myös VHS-kasetit ovat aina tervetulleita!


Siinä, kiitokset vielä kysymyksistä, näihin oli mielenkiintoista vastailla :3


4 kommenttia:

 1. Extrakysymys à la Peeta: Mitä ajattelet tästä? https://24.media.tumblr.com/34541a53e1ce85f3777ab69654fa1654/tumblr_n6dlm9effd1rlk9eno1_500.gif

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelen sitä kertaa, kun te pirulaiset söitte kaks pussia noita nalleja ennen kuin minä ehdin edes pöytään! :DD
   Ei vaan, mietin että miksi heidät on pökätty pää edellä tuonne. Eiköhän annoksen tekijä tiennyt, että pää alaspäin hytkymisestä tulee huono olo? :c

   Poista
 2. Minäkin asun lähellä Seinäjokea nimittäin Ilmajoella.Olen siis sama anonyymi joka kysyi ne kysymykset.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa okei! Ilmajoen Nesteellä on hyviä hampurilaisia :'DD

   Poista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä, kuvista jne! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!