maanantai 21. lokakuuta 2013

Blogin tulevaisuus
    Tässä jossain vaiheessa harkitsin bloggaamisen lopettamista, täytyy tunnustaa. Tulin tosin siihen tulokseen, että ei. Ei nyt sentään. Syynä tähän harkintaan oli kuitenkin se, että kenties olen kyllästynyt kertomaan kuulumisiani. Miettimään, että "olisko tässä tai tuossa ainesta postaukseen, entä kiinnostaako tämä lukijoita". Tämä on oikeasti melkoisen aikaa ja energiaa vievää puuhaa, ainakin kun tosissaan panostaa teksteihin ja suunnittelee huolella. Totesin, että haluan välillä ihan rauhassa elää sitä mitä minulla on, sen sijaan että miettisin mitä kaikkea siitä kirjoitan. Minulla on nyt niin paljon menossa, niin paljon kesken ja pitkästä aikaa tuntuu siltä että elämässäni on oikeasti jotain sisältöäkin.
    Toivoisin että osaisin kirjoittaa muunlaisia tekstejä kuin mitä näissä nyt on, ihan vain vaihtelun vuoksi. Muttei siitä tule mitään, tämä on minun tyylini ja tällä mennään jos mennään.
    Päädyin siis tosiaan jatkamaan kuitenkin, koska loppujen lopuksi blogini ovat minulle itsellenikin tärkeitä. Ja tottahan toki varmasti jokaisella bloggaajalla on omasta mielestään maailman parhaat lukijat - niin myös minulla! Kaikkien kehujen ja positiivisen palautteen jälkeen en halua "pettää" teitä lopettamalla yhtäkkiä ='D

    Ainakin jonkun aikaa postailu tulee luultavasti olemaan lähinnä valokuvia, onhan tämä, mh, kolmasosaksi valokuvausblogi. Samoin muuten nukkeblogissa tulee olemaan lähinnä kuvia. Lemmikkiblogi luultavasti jatkaa sellaisenaan, sen kirjoittaminen on helpointa.

    TCT:n Ginga-osuutta en myöskään aio unohtaa! Kokoelmalistaa tietysti päivitän, ja esittelen vanhaan tapaan niitä tuotteita mistä esiteltävää keksin (joskin en ole pitkään aikaan hankkinut oikein mitään ihmeellistä ainakaan). Olen huomannut ettei esimerkiksi yksittäisten GDW-mangojen esitteleminen ehkä ole ihan minun juttuni, mutta tykkäisin kovasti vertailla suomi- ja japsimangojen kansia keskenään nyt kun ne todella ovat vertailukelpoisia. Ehkä siis otan välillä aina muutaman mangan kerrallaan tuollaiseen postaukseen.

     Waaah, tulipas pitkä pätkä. Piti selittää asia lyhyesti, vaan kuinkas taas kävikään... No mutta, lupasin että kuvia, joten siis kuvia! Necan kanssa käytiin lenkkeilemässä vähän eri suunnalla kuin yleensä, eli joen rannalla. Itse koira ei oikein kuvattavana suostunut olemaan, mutta muita syyskuvia tuli silti. Ihan kuvanmuokkausohjelman päivälliseksi asti. Eli pari ylimuokattua yksilöä siis mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä, kuvista jne! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!