lauantai 21. syyskuuta 2013

Levypostia sun muuta mukavaa    Tilasin tässä joku aika sitten eBaysta Miyauchin Super Best 2 -levyn - tai oikeastaan velipuoleni tilasi sen minulle - ja tällä viikolla tuo sitten saapui! Japanista asti tuli, ihan uusi kunnoltaan. Muovitkin oli vielä ympärillä. Toimettomana lojunut radioparkakin saa elämäntehtävänsä takaisin jos suostuu toimimaan. Tai sitten tarvitsen uuden. Minullahan ei ole ollut mitään levyjä, you tubesta olen musiikkia kuunnellut kun ei tuon levyjä meinaa saada kovin helposti. Onneksi joku sentään uskaltaa netistäkin tilata..!

    Pakettiin kuuluu 23 kappaletta, sekä sanoitusvihkonen ilmeisesti jonkinlaisen tervehdyksen (japaniksi, en pysty lukemaan apua apua) ja parin kuvan kera. Kyllä, sanoitusvihkonen. Mitä nyt muistan vuonna kivi ja keppi ostamistani levyistä, niin moiset meinasivat jossain vaiheessa käydä harvinaisiksi. Hienoa hienoa että tuollainenkin kuitenkin löytyi, on aina mukavampaa seurata sanoja. Oppiikin jotain siinä samalla, toivottavasti. Ainakin pari kanjia, eh?


Että osaa olla söpö paketti! ♥

Ja tältä näyttää itse levy. Simppeli mutta kuitenkin hieno kansi. Suokaa anteeksi heijastukset ~


    Tässä on oikein mukavasti viisi sellaista kappaletta, joita en ollut aiemmin kuullut. Itse asiassa myös pari sellaista joita olin epätoivoisesti etsinyt jo pidempään. Lisäksi Ginga-fanit saavat olla iloisia, sillä Hoero Gin on päässyt mukaan levylle. Siis parhaiden joukkoon! ;)
GNG:n soundtrackiltahan juuri tuo biisi on oma suosikkini tunnarin lisäksi, olin todellakin iloisesti yllättynyt kun bongasin sen levyn kappalelistalta.
    Olen muuten aikoja sitten todennut että Miyauchilla on esim molemmissa blogeissaan paljon tähtiä postausten otsikoiden edessä jne. En voinut olla naurahtamatta, kun avasin sanoitusvihon ja huomasin että toistoa merkitsevän *-kuvion tilalla on tässä ihan kunnollinen tähti (★) :D

    Sitten eräs toinen tuore hankinta. Muutoin en tällaisia hiustenhoitotarvikkeita yms vaivautuisi esittelemään, mutta tämä on ihan oma lukunsa. Tässä viikko sitten pyysin uutta suoristusrautaa vanhan hajottua, ja sain melkoisen naurukohtauksen kun äitee kiikutti minulle Remingtonin. Osittain Gingankin ansiosta yhdistän tuon merkin lähinnä kivääreihin! No jaa, kyllähän tuo aseestakin käy jos joku murhaajasieppaajaterroristi tunkeutuu meille juuri kun olen suoristamassa hiuksia - raudalla voi kätevästi käräyttää vaikkapa hyypän nenänpäätä. Kenties pelkkä uhkaileminen kuitenkin riittää: "Mulla on täällä remingtoni, enkä epäröi käyttää sitä!". Sitten vaan toivotaan että kyseinen henkilökin yhdistää nimen kivääreihin.


Sellainen. Itselläni on luonnonlaineikkaat hiukset joiden suoristamiseen ei ole kunnolla pystynyt
kuin kampaajan suoristusrauta. Mutta tämä pystyy. Suosittelen jos omistatte itsepäiset hiukset n_n'


    Loppuun vielä jonkun verran kuvia. Tarkoitus oli tehdä Yhden vuoden nostalgia -niminen postaus, johon olisin laittanut minulle nostalgisia kappaleita kuluneen about vuoden ajalta sekä kertonut mihin ne päässäni yhdistän. Nämä kuvat olisivat tulleet sinne sekaan, ettei koko hötskä olisi pelkkää tekstiä. Mutta. You tubessa on tapahtunut jotain kauheaa, nimittäin kokonainen kanava on poistettu. Kanava, jolla oli melkeinpä kaikki nuo biisit mitä meinasin postaukseeni. Muualta niitä ei sitten meinaa löytyä. Niistäkin, jotka eivät juuri tuolta kanavalta löytyneet, on osa kadonnut. Eli se siitä ideasta. Tarkoituksena olisi ollut "peruuttaa" syksystä kesään, kuten kuvista huomaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä, kuvista jne! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!