tiistai 2. joulukuuta 2014

Pisaroita
    I'm alive! Vähän on bloggailu jäänyt, elämä on ollut ihan sotkussa opiskelun aiheuttaman ylirasituksen ja sairastumisen myötä, mutta toipumassa ollaan. Enkä kuollut edes siihen syöpään, jonka luulin minulla olevan, ja jota ei sitten ollutkaan. Mutta koulun lopetin, tällä hetkellä pidän pientä paussia kaikesta (okei en ihan kaikesta sentään, tässä istun ja kirjoitan teille!) ja kattelen sitten ensi vuoden puolella, mitä teen. Lukio voisi yhä olla se vaihtoehto, tosin iltamuotoinen sellainen. Sinne pääsisin vasta syksyllä kun olen täysi-ikäinen, kenties kulkemisen helpottamiseksi minun pitäisi myös muuttaa tuohon naapurikuntaan. Alkuvuotta ajatellen kävin tutustumassa nuorten työpajalla, jossa liimaillaan kimalletta lasipurkkeihin ja saadaan siitä rahaa. Harkitsen vahvasti.

    Tänne blogiin minulla ei muutoin hirveästi asiaa ole, sillä Ginga ei oikein nappaa tällä hetkellä - sain tarpeekseni GDW:n sekoilukohtauksista ja pohdin, ostanko koko suomijulkaisua enää ollenkaan. Ekstramangat ja muut Takahashi-julkaisut varmaan tulen kyllä ostamaan. Vanha kunnon GNG on tottakai yhtä rakas kuin ennenkin, tällä hetkellä laitan rahani muuhun mutta haluaisin kyllä joku päivä vielä jatkaa sen oheistuotteiden keräilyä.
    Blogihan on nimellisesti kuitenkin myös valokuvausblogi, joten köh siinä teille köyhä kuvasato sumuiselta syyspäivältä, kun usvapisarat kimaltelivat kaikkialla ja oli kaunista. Pajuissakin oli kissoja ja kissojen karvat pieniä piskoja täynnä, harmi ettei yksikään kuva niistä onnistunut.

    Ehkä voisin siis kokeilla elävöittää valokuvausharrastustani tai jotain, en ihan haluaisi tätä blogia jättää. Joskus muinoin tuossa sivupalkissa oli kysely, haluaako kansa nähdä kuvia Japanista ostamistani vaatteista. Vastaus oli sangen yksimielinen kyllä, mutta minun täytyy nyt pyytää anteeksi ja kertoa, etten ainakaan vielä ole saaut kyseisiä kuvia otettua. Minulla kun ei ole kameraan jalustaa, luulin saavani sellaisen hankituksi kesäkelien aikana mutta eipäs sitten onnistunutkaan. Nyt on vähän turhan kylmä kuvata ulkona kesävaatteita, kattoo nyt jos saisin sen jalustan ja keksisin missä kuvata sisällä. Ehkä sitten!

    Tämä teksti on taas hyppelyä asiasta toiseen, pisaroita sieltä ja täältä, ja lopulta en edes tiedä miksi kirjoitan. Mutta on kuitenkin kiva kirjoittaa, kiva jos joku sattuisi lukemaan. Mielessäni kävi myös hurja ajatus, että voisin yhdistää tämän blogin ja lemmikkiblogin asiat vaikkapa sitten, kun muutan omilleni. Saisin sujuvasti kaiken yhden otsikon alle, uskoisin että elämästäkin tulee yhtenäisempää kun asumme omassa kodissa - minä ja karvapallot, montako niitä sitten tuleekaan olemaan. Kaksi nyt ainakin. Lauman muovinen puoli saisi sitten jatkaa eloaan omassa blogissaan. Tämä TCT ja lemmikkiblogi kun ovat melko vaikeita pitää aktiivisena, ehkä jos kasaan enemmän juttua yhteen blogiin niin saataisiin kahden kuolleen sijaan yksi elävä blogi! Itse ainakin tykkään ajatuksesta postailla samaan paikkaan sekä elukoista että vaikkapa sisustuksesta. Pitää miettiä tätäkin vaihtoehtoa vielä ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä, kuvista jne! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!