torstai 12. kesäkuuta 2014

Pikakatsaus ympäristöön


Koulun ikkunoista otettuja kuvia. Piti tarkistaa pari kertaa että katsoinko nyt oikein, kun ensimmäisen kerran bongasin tuon tien yläpuolella sijaitsevan urheilupaikan! Shibuyan aseman kuuluisa Hachiko. Kävimme katsomassa tätä koulun kävelykierroksella, itse en valitettavasti muutoin näe sitä vaikka kyseisellä asemalla päivittäin hiippailenkin. Väärällä suunnalla nuo meikäläisen käyttämät junat...


Randomräpsy randomista risteyksestä? Tästä alkaa yksi shoppailualue, jota en tosin ole vielä juurikaan tutkinut. Kissakahvila on eri suunnalla! :D 


Kodin ja "kotiaseman" välisen reittini piristys - kalatunneli! Rakastan tätä, tosi sympaattista hei maalata alikulkutunneli täyteen mereneläviä. 


Sekä vielä maisemaa miun huoneen ikkunasta. Hyvin täyteen ahdettua täällä on rakennusten puolesta. 

... Ja ihmisten myös. Itse en ole vielä ihan totaaliseen ruuhkajunaan joutunut, mutta eilen näin junan johon aseman virkailija joutui ulkopuolelta tunkemaan ihmisiä. Ovet eivät muutoin menneet kiinni, virkailijan piti auttaa saamaan kaikki matkustajat sisäpuolelle. Hyrr toivottavasti vältän tällaiset jatkossakin!

5 kommenttia:

 1. Wau, onpa siellä kivan näköistä. Hieman liian täyttä ja ruuhkaista meikäläisen makuun, mutta kuvia on toki aina ilo katsella.

  Etenkin tuo kalatunneli on aivan ihana. Ja nätti on tuo Hachikokin, jotenkin olen vain aina kuvitellut sen olevan hieman.. eh, ylväämmän näköinen. Hieno silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon porukkaa täällä kyllä on. En itsekään varsinaisesti rakasta sitä, mutta hetken kun on täällä viettänyt niin osaa jo sulkeutua omaan pieneen maailmaansa ihmisvilinän keskellä :D Niin paikallisetkin tuntuvat tekevän.

   Ja joo Hachiko ei ole sellainen eeppinen, legendaa edustava patsas mitä ehkä kuvittelis! Ei kovin yksityiskohtainen tai muutoinkaan näyttävä. Mutta ihan sympaattinen patsas silti :3

   Poista
 2. Voi että ku itekki pääsis sinne! :3 milloinkas tuut takasin? :3 muista viedä mun puolesta kultakaloja kissakalalle ja takahashille! :33
  Mut piä hauskaa ja ota kisukahvilasta kuvia!! :3

  -Apyli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 28. päivä tätä kuuta hiippailen kotia kohti. Ja joo vien toki, itse asiassa mulla on lippu kissakalan keikalle! (... oho mun ei pitänyt paljastaa tätä blogissa vielä?)
   Joten kultakalaa ostamaan siis, kiitos kun muistutit >:3 Mulla on arvoisalle kissakalalle jo teetä ja hunajaa Suomesta, jos suinkin saan tilaisuuden tyrkyttää ne hänelle. Aina kannattaa varautua, tai jotain.

   Kisukahvilasta on kuvia jo, mutta otan niitä vielä lisää ennen kuin teen postauksen siitä :3

   Poista
 3. Oi, tuo Hachiko-patsas :3 ♥

  VastaaPoista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä, kuvista jne! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!